Fa'afefea ona maua se tau lelei mo lau excavator fa'aaogaina

O le excavator e le gata o se masini faufale, ae o se oloa foi.A maeʻa le poloketi, afai e te manaʻo e toe faʻatau atu, o le taua o le faʻasaoina o tau o le a faʻaalia i lenei taimi.O le mea lea, o le faʻafefea ona sili atu le taua e taua tele foi.Se'i o tatou va'ai i nisi o fautuaga na faia e i tatou mo le fa'asaoina o le tau o le excavator.

Fa'afefea ona maua se tau lelei mo lau excavator fa'aaogaina

1. Tausia le tulaga muamua i le tele e mafai ai, tausia vaega muamua i le tele e mafai ai, siaki ma tausia e tusa ai ma le taamilosaga faʻavae i le taimi o le faʻaaogaina, ma sui leofuina o vaega(filifili ma isi) i taimi uma.

2. Tausia ia mama totonu ma fafo.Talu ai ona o le siosiomaga faufale o tama'i excavators e tele lava ina faigata, e tatau ona fa'amama fa'atele ina ia fa'aitiitia le ofuina ma le masae i le tele e mafai ai e fa'amautinoa ai le lelei.

3. Afai e le mafai ona e faia oe lava, ona suʻe lea o se tagata poto masani ma faʻatautaia, aua o masaniga lelei faʻagaioiga o loʻo i ai se sao tuusaʻo ma faʻamautu i le faʻasaoina o le tau.

4. A'o le'i fa'atauina se eli, ave le fa'amuamua i le fa'atauina o masini fa'atasi ai ma tulaga nei, ina ia fa'asaoina ai le tau o le fa'atauga lua i le lumana'i.

 

(1) Fa'ailoga e maualuga le igoa ta'uleleia: E masani lava, pe a fa'atau fa'atauga lua-lima, o le to'atele o tagata o le a mafaufau i le fa'ailogaina ma le fa'aaafiaga i totonu o pisinisi ma maketi.Afai e lelei le igoa o le faʻailoga, ona faʻaleleia lea o lona tau faʻailoga.

(2) Filifili se faʻataʻitaʻiga e maualuga le maketi: Pe a faʻatau masini faufale, taumafai e filifili se faʻataʻitaʻiga e maualuga le maketi, lea e sili atu ona faʻaleleia le tau o le faʻasaoina o tau.O le mea lea, e fautuaina ai tagata faʻaoga e taumafai e aloese mai le faʻatauina o ni faʻataʻitaʻiga o le a toe faʻafouina., Talu ai o le faʻamalo o faʻataʻitaʻiga tuai e masani ona faʻapea o le saoasaoa o le faʻaititia o le tau e faʻavaveina.

(3) Faʻaitiitia le faʻaaogaina o suauu ma le tau o le tausiga: Afai e maualuga le tau o le tausiga ma le toe faʻaleleia o se masini faufale, o le a faʻaitiitia le taliaina o maketi.I se isi itu, o le taugofie o le tausiga o lenei masini faufale o le a faigofie ai ona talia e tagata.

(4) O le tau o le masini fou e mausali: I se tulaga lautele, o le sili atu ona mautu le tau o le masini fou, o le maualuga lea o le tau o le faasaoina o le masini.

(5) Ta'uleleia: O nisi fa'ata'ita'iga e maualuga tele le fa'asaoina ona o lo latou ta'uleleia o se poto masani fa'aoga lelei.O le mea lea, pe a faʻatau se excavator, taumafai e filifili se masini ma se igoa lelei.

 

Fai lelei mea o loʻo i luga, o le faʻasaoina o tau o tamaʻi eli e mautinoa lava e maualuga atu, ma pe a toe faʻatau atu, o le a toe maua mai le tele o tau nai lo isi.


Taimi meli: Apr-14-2022