O le a se mea e tatau ona ou faia pe a gaoia le laupapa komipiuta o le excavator?

O le a se mea e tatau ona ou faia pe a gaoia le laupapa komipiuta o le excavator?Matamata mai ia te aʻu e fofo faigofie ma ia toe fanauina le eli!

I le tautalagia o laupapa komipiuta, atonu o le tiga o le tele o tagata e ona le excavator, aua e tupu soo i o tatou tafatafa.

O le laupapa komipiuta o le totonugalemu lea o le excavator, o lona uiga o le tau e matua maualuga lava, pe o se laupapa fou poʻo se laupapa lona lua, o le tau e le maualalo.

O le mea lea, o le toʻatele o tagata e iai ni faʻamoemoega leaga latou te ono faʻalavelaveina le gaoia o laupapa komepiuta mo lenei faʻamanuiaga, ona faʻatau atu lea i latou.

E ui ina malosi tele le taofiofia e lo tatou atunuu i lenei ituaiga o solitulafono faasolitulafono, ae e le mafai lava ona fesoasoani i le matapeapea o le natura faaletagata, ma e le taofia ai mo se taimi umi.Na oo lava ina fausia ai se filifili alamanuia efuefu, lea e matua ita ma leai se fesoasoani.

Kato HD700 excavator:

kato hd700 excavator

O le taimi lea na ou fetaui ai ma le Kato 700 excavator, ae paga lea na gaoia.

O se masini tuai masani, o le Kato 700 e matua umi lava.Pe a matua, e mafai lava ona gaoioi pe a manaʻomia ona gaoioi, ma e mafai ona eli pe a manaʻomia e eli.Ae o lenei masini ua alu i se taimi pogisa - Ua aveese le laupapa komepiuta!

O tagata uma o loʻo aʻafia i le pisinisi eli e tatau ona iloa lenei pisinisi mataga, gaoi laupapa komepiuta, ma o lenei tulaga o loʻo faʻateleina pea, o le tele o avetaavale ua aveʻesea a latou masini e matua mafatia ma leai se fesoasoani.Ou te matua fa'amoemoe o le a vave ona tu'u i luma o le fa'amasinoga le tagata lea e faia lea pisinisi.

O le HD700 lenei o se tasi o tagata na afaina, o lea i le feagai ai ma lenei tulaga, ma ua leva ona avea ma masini tuai, ou te leʻi mafaufau e toe faʻaleleia, ae na o le tosoina i le lima.

Ae ui i lea, o se faʻalavelave faʻafuaseʻi, o lea e mafaufau pea le pule i le mauaina o se afi faʻamalosi, ma na ia iloa o loʻo i ai laʻu afi e le manaʻomia se laupapa komepiuta, o lea e lavea ai.Sei ou faia lenei masini.

afi fa'ato'a eli:

afi fa'aola eli

O le taimi lenei, na ou tuʻuina atu i ai se afi faʻataʻamilomilo atoa, aua e leai se laupapa komepiuta, o lea e mautinoa lava e le mafai i le lautele.Na o le fofo lea na foia ai.

Fa'apipi'i le nofoaga afi:

Fa'apipi'i le nofoaga o le afi.

O le amataga sa i ai se fa'avavevave, e le'i i ai iina le laupapa komipiuta, ma e le'i mafai ona fa'aogaina le ulua'i excavator, o lea na tatau ai ona sui.

tu'u afi fa'amau

Talu ai o le ta o le afi muamua o le taavale e le fetaui ma le taimi nei, ina ia sili atu le lelei, na faʻaopoopoina se faʻamau e faʻateleina ai le paʻu.

fa'amau

E faigofie ona faʻapipiʻi le afi taʻavale, ma o lenei "Almighty King" (full function throttle motor) e sau foʻi ma se laupapa avetaʻavale, o lea e le o iai le pule o le komepiuta.

E faigofie mo lenei ituaiga masini o loʻo misi pe faʻaleagaina laupapa komepiuta.

Fa'amau le ki.

Fa'amau le ki.

O le nofoaga o le uluai masini sa le fetaui lelei, o lea na ou ave i fafo ma tuu i luga o se mea fou.

faauma le faapipiiina o le ki

A uma ona faʻapipiʻi le ki, seʻi o tatou suʻeina le masini.

O le a'afiaga o lenei afi e le sili atu le leaga nai lo le muamua, aua o le fa'atonuga o le throttle e tutusa lava iinei, ma e lelei le fa'aopoopo pe toese le suau'u.

E matua faamalieina foi le pule.A uma mea uma, o lenei metotia e moni lava e sili ona faʻalavelave-faʻasaoina ma taugofie faʻatusatusa i le fausiaina o se isi laupapa komepiuta.

O le masini tuai, ma e sili ona le manuia le feagai ma se tulaga faapena.I le taimi nei, pe a ou feagai ma le tulaga moni o le laupapa komepiuta, e toetoe lava o le afa o le ola o le masini.O lea la, i le feagai ai ma lenei tulaga, o le fofo ou te iloa e na o le pau lea o le auala e mafai ona ou faia.

I le taimi nei, o loʻo faʻaauau pea le gaoi o laupapa komipiuta excavator.Ou te faʻamoemoe e mafai e pulega faʻatulafonoina ona faʻateleina le suʻesuʻega ma le faʻatonutonuina o taumafaiga, ina ia faʻaumatia uma fefaʻatauaiga a le komiti faakomepiuta, faʻatau, ma meatotino, ma o le pisinisi eli o se lumanaʻi manuia.I le taimi lava lea, ou te faʻamoemoe foi o le a sili atu ona gauai tagata e ona le gaoi, faʻasa mai le puna, ma vave lipotia lenei tulaga, ina ia faʻasalaina e matagaluega talafeagai.


Taimi meli: Me-07-2022